Soru: "Yeonjun" hakkında detaylı bilgi istiyorum<3spam boş küfür argo vs. bildirilirr ✨şimdiden tşk ​

  • drugie-predmety

    Konu:

    Sanat
  • Yazar:

    cannoli
  • Oluşturulma Zamanı:

    1 yıl önce

Cevaplar 1

Cevap:

Yeonjun TXT (2001 doğumlu) Güney Kore'den bir Güney Koreli Şarkıcı, Oyuncu ve Model. “TXT” adında bir erkek grubunun ilk grup üyesi olmasıyla ünlü. “ Yarın X Birlikte ” anlamına geliyor. Ayrıca, 17 yaşındaki şarkıcı “Giriş Filmi - Ne Yaparsınız?” Başlıklı kısa videoda da yer

En iyi seçersen sevinirim

Videoda, Yeonjun TXT doldurulmuş hayvanları kazanmak için oyunlar oynuyordu ve bazı erişte yemek yiyordu. Dahası, video biraz Mors kodu ile bitti. Bazı özel hayranlarına göre “Dreaming” diye hecelendiriyor. TXT, Big Hit Entertainment tarafından kurulan ikinci erkek gruptur. Aslında, BTS’nin 2013’te geri dönmesinden bu yana altı yıl geçti.

ad

Son zamanlarda, grubun ikinci üyesi de şirket tarafından tanıtıldı. Soobin TXT (Güney Kore Rapçi, Şarkıcı, Sosyal Medya Yıldızı ve Söz Yazarı) ünlü grubun bir sonraki üyesi.

Wiki / BioTam Doğum AdıYeonjun Txt.Takma adYeonjun.MeslekŞarkıcı, Oyuncu ve Model.Yaş (2018'den itibaren)17 yaşındaDoğum Tarihi (DOB), Doğum Günü2001.Doğum yeri / MemleketiGüney Kore.milliyetGüney Koreli.Ünlü için“Yarın X Birlikte” nin çocuk grubunun üyesi olmak.Yıldız Burcu (Burç)Güncellenecek.Etnik kökenGüney Koreli.DinHıristiyanlık.Mevcut ResidenceGüney Kore.Fiziksel İstatistiklerYükseklik (Uzun)Ayaklar ve İnç: 5 '9 " .

Santimetre: 179 cm .

Metre: 1.79 m .

AğırlıkKilogram: 68 Kg .

Pound: 149 lbs .

Pazı boyutu12 inç.Vücut Ölçümleri (göğüs-bel kalçaları)38-28-32.Ayakkabı Ölçüsü (ABD)9.Dövmeler detaylar?Güncellenecek.Göz rengiKoyu kahverengi.Saç rengiKoyu kahverengi.AileEbeveynlerBaba : İsim bilinmiyor

Kişisel Yaşam İlişkisiMedeni halEvlenmemiş.Arkadaşlık TarihiMüsait değil.Kız arkadaşıGüncellenecek.Eş / Eş AdıYok.çocuklarYok.EğitimEn yüksek YeterlilikDers çalışıyor.OkulGüney Kore'de Lise.Gidilen okulHenüz değil.Hobiler ve Favori ŞeylerFavori ÜnlülerOyuncu: Lee Min-ho ve Chris Hemsworth.

Hayalinizdeki Tatil HedefiParis.Favori renkKırmızı ve beyaz.Yapmayı seviyorumMüzik, Seyahat ve Okuma.Favori YemeklerÇin Mutfağı.servetNet değer (Yaklaşık.)100.000 ABD Doları (2018'den itibaren).Aylık kazançİnceleme altında.İletişim detaylarıOfis adresiGüncellenecek.Ev DetaylarıBilinmeyenCep Telefonu veya Telefon NumarasıGüncellenecek.ENA.Resmi internet sitesiYok.

Şarkıcı, 2001 yılında Güney Kore'de doğdu . Bu nedenle, Yeonjun TXT’in yaşı 2018’den beri 17’dir.TXT bandında beş üye var.Ancak, şu an itibariyle sadece 2 üye açıkladı.Yeonjun'un babası, annesi, kız kardeşi ve erkek kardeşi hakkında bilgi bulunmamaktadır.Ama o bir lise öğrencisi ve yakında okuldan mezun olacak.Kore bölgesindeki çeşitli gösteri ve konserlerde sahne alacaklar.

İlgili : Cash Warren & Personal Trivia'nın Vikipedi Profili

Şarkıcı Yeonjun TXT'nin boyu 5 Feet 9 Inches yüksekliğinde ve vücut ağırlığı yaklaşık 68

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years