Soru: sanayi ülkenin kalkınmasında neden önemlidir? münazara örneği​

  • drugie-predmety

    Konu:

    Sanat
  • Yazar:

    ace55
  • Oluşturulma Zamanı:

    1 yıl önce

Cevaplar 2

Cevap:

Açıklama:

çünkü orada birsürü işçi çalışıyor ve ham madde mamul yani işlenmiş maddeye dönüştürülüyor.Ve bunlar satılıp devlet hazinesine ekleniyor.Bu sayede ülke kalkınıyor

Cevap:

Cevap:

iyi dersler

Açıklama:

Bir ülkenin gelişiminde sanayi çok etkilidir. Sanayi olmadan makine üretimi olmaz. Sanayi ham maddesi kendi ülkesinden olan üretim sonucunda ihracata gönderilen ürün sayesinde ekonomi kalkınmaya başlar.

Bir ülkenin zenginleşebilmesi için  ham maddesi kendi ülkesinde çıkan enerjisi kendi ülkesinde üretilen kendi işçisi tarafından kendi sermayesi ile üretilen bu ürünlerin ihracat olarak ülkelere satılması gerekir. Kalkınmış, sanayisi gelişmiş ülkeler zengin ülkelerdir.

Sanayi ürünleri üretim aşamasında ucuza mal edilip, ihracat ürünü olarak satışında pahalıya satılabileceği için kar yüzdesi fazla olan ürünler demektir. Karı fazla olan bu ürünler doğal olarak bir ülkeyi de çok kolay bir şekilde kalkındırabilir.

Benim düşüncelerime göre bir ülkenin gelişmesinde sanayi turizme göre daha önemlidir. Sanayi eski çağlardan beri hep var olmuştur. Öyle ki sanayi geliştikçe ülkelerin kalkınması,  gelişmesi de daha kolay olmuştur. Elbette turizm de ülkenin kalkınmasına katkı sağlar ancak sanayi daha önemlidir.

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years