Soru: K-pop grup adları ve resimleri... Düzgün cevap veren en iyi seçilecektir...

question img
  • drugie-predmety

    Konu:

    Sanat
  • Yazar:

    amadeo
  • Oluşturulma Zamanı:

    1 yıl önce

Cevaplar 1

Cevap:

Cevap:

Selam

Açıklama:

sorumuz; K-pop grup adları ve resimleri nelerdir ?

cevabımız; K'Pop (케이팝, diğer adıyla K-population) Güney Koreli erkek dans grubudur.

Şu aralar Kore'nin en gündem grubu Wanna One ikinci albümü 0+1=1 (I Promise You) ile 700,000 ön satışı gördü. Ayrıca ilk dünya turu için de tarih ve yerleri açıklayan grup toplamda 18 konser için 13 şehri ziyaret edecek.

7 aydır geri dönüş yapmamış olsa da BTS hala tüm dünya üzerindeki hakimiyetinden bahsettirmeye devam ediyor. DreamStillLives gibi hareketlerde boy gösterirken bir yandan da 3. Japonca tam albümleri Face Yourself ile de Oricon'da zirvede yer aldılar. 

Peş Peşe askere giden Taeyang ve Daesung'un yokluğu hissedilse de BIGBANG yine de Seungri sayesinde gündemdeki yerini koruyor. Seungri de Radio Star ve I Live Alone'da boy göstererek kendini unutturmuyor.

K'Pop (케이팝, diğer adıyla K-population) Güney Koreli kız dans grubudur.

K-pop kız grupları, K-pop endüstrisinin büyük bir bölümünü oluşturan Güney Kore'nin kadın idol gruplarından biridir. Koreli kız grupları, gösterdikleri ün ve popülerlikleriyle Kore kültürünün küresel alanda yayılmasına ve tanınmasına yardımcı olmuştur. Genellikle ilginç konseptleri, akılda kalıcı şarkı sözleri, koreografileri ve görselleriyle tanınırlar. 90'ların sonlarından ve 2000'lerin başlarından SES, Fin.KL gibi Birinci Nesil gruplar Kore'deki ilk başarılı kız grupları olarak ve ilk Hallyu Dalgasına katkı sağlayanlar olarak görülmektedir. 2003 ve sonrasında Girls 'Generation, Kara, T-ara Wonder Girls, 2NE1, 4Minute, f (x), Sistar, Miss A, Girl's Day ve Apink gibi gruplar İkinci Nesil arasında yer alır. Hallyu'nun ikinci aşaması boyunca hem yurt içinde hem de Kore'de aktif olarak çalışmalar yapmışlardır. AOA ve EXID gibi gruplar 2012 yılının başlarında popüler olan Üçüncü Neslin tanınmasına yardımcı olmuşlardır. BLACKPINK, Twice, Red Velvet, GFriend, Mamamoo, Momoland ve IOI K-pop'un daha çok tanındığı dönemde yer alan ve daha da tanınmasını sağlayan gruplar arasındadır.

bazıları;

blacpink

exo

bts

itzy

twice

big bang

kara

bestie

3ye

(...)

FOTORAFLAR EKTEDİR...

@cemrealan462

EN İYİ SEÇERSEN SEVİNİRİM:-)

GOODBYE

answer img
answer img
answer img
answer img
answer img

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years