Konu:
Sosyal BilgilerYazar:
daviontateOluşturulma Zamanı:
1 yıl önceTAFLAN TURŞUSU YAPIMI
* 1 Kg Kiraz
* 1 Su Bardağı Kaya Tuzu
* Su
Taflanların saplarını ayıklayın bol suda yıkayın ve süzün. Bir kavanoza bir sıra tuz bir sıra taflan şeklinde dizin. Kapağını kapatın ve 15-20 gün direk güneş görmeyen bir yerde olgunlaşması için dinlendirin. Kullanmadan önce çekirdeklerini çıkarın ve 1 gece kadar suda bekletin.
Yazar:
grahamxifw
Bir cevabı oylayın:
3
Taflanların saplarını ayıklayın bol suda yıkayın ve süzün.
Bir kavanoza bir sıra tuz bir sıra taflan şeklinde dizin.
Kapağını kapatın ve 15-20 gün direk güneş görmeyen bir yerde olgunlaşması için dinlendirin.
Kullanmadan önce çekirdeklerini çıkarın ve 1 gece kadar suda bekletin. ve hazır...
iyi dersler ...
Yazar:
josuéschultz
Bir cevabı oylayın:
7