Soru: ☆ѕєℓαмℓαя☆♡Ben bu uygulamaya yeni katıldım da bana bu uygulama hakkında bilgiler verir misiniz?☆Boş/spam/kopya cevaplar bildirilir.♧Düzgünce anlatan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum...#PelinNazAy​

Cevaplar 2

Cevap: ѕєℓαмℓαя•Burası bir ödev platformu sadece ödev ile ilgili sorular sorup ödev ile ilgili sorulara cevap vermelisin. Eğer boş soru sorarsan hesabın kapanır ve boş sorulara cevap verirsen de hesabın kapanır.•Mesela biri seni rahatsız ediyorsa o kişinin profiline tıklayıp şikayet edip nedenini yazabilirsin

•Mesela biri soruna boş ve argolu cevap verdi diyelim onun yaptığı cevabın yanında 3 nokta var oraya tıkla ve bildir. Buradaki yöneticiler gerekeni yapacaklardır.

•Argo asla ve asla kullanmamalısın.•Bazı kişiler soruyor? "cevapları kim siliyor?neden siliyor falan?" cevapları optiler veya moderatörler siliyor. Neden siliyora gelecek olursak ya kopya bir cevaptır yada bir boş cevaptır. O yüzden cevabın silinmiştir.•Opti olmak için en az 70 soru cevaplaman gerekiyor. Cevaplarında kopya alıntı falan olmayacak. Optilik hakkında buradaki sayın optiler veya moderatörlerimize başvurabilir soru sorabilirsiniz onlar size gerekli bilgiyi aktarıcaklardır.

Kolay Gelsin~PamiraCora~
Cevap: Burası anlaşılmayan soruları anlatan ve anlaşılmayan sorulara yardım edilen harika bir uygulama. Sorulan sorulara cevap ver,puan topla ve o puanlarla anlamadığın sor.

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years