Soru: Darwin Núñez 'ın hayatını araştırır mısınız ?​

Cevaplar 1

Cevap:

Cevap:

Darwin'i ilk kez 2013'te bir Penarol scoutu keşfetti ancak o zamanlar 14 yaşındaki Nunez, Penarol'a imza atmadı. Cuareim Nehri kıyısındaki bir yerleşim yeri olan Pirata'da ailesiyle birlikte yaşamak için geri döndü.

Bir yıl sonra, bir deneme için Penarol'a katılacağı zaman ona bir şans daha verilecekti. Uruguaylı kulüp için imzaları attıktan sonra başka bir aksilik yaşadı.

Üçüncü ligde oynayan ağabeyi, ailevi bir problemin ardından "Sen kal, senin geleceğin var, ben gidiyorum" dedi.

Nunez 16 yaşındayken çapraz bağlarını yırttı ve bir buçuk yıl sahalardan uzak kalmak zorunda kaldı. Bu zamanı ailesiyle birlikte Artigas'ta geçirmişti, Penarol'a dönüşünde hocası Leo Ramos ona ilk kez formayı verdi.

Genç oyuncu, Maxi Rodriguez'in yerine oyuna girdi ancak geçirdiği bağ ameliyatının verdiği acı, maçı gözyaşları içinde bitirmesine neden oldu.

Bu sefer diz kapağından başka bir ameliyat geçirdi, ancak geri döndü ve 2019 Güney Amerika U-20 Şampiyonası için kadroya girmeyi başardı.

Sezon perfomansı

22 yaşındaki Nunez, kendisini Avrupa'nın en iyi forvetlerinden biri olarak kabul ettirdi. Geçen sezon Benfica formasıyla çıktığı 41 maçta 34 gol atıp 4 asist yaptı.

Ayrıca 22 yıl 264 günle Şampiyonlar Ligi maçında gol atan en genç Uruguaylı oyuncu olduğunu da belirtmek gerekir.

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years