Soru: "İçinde Türklere ait gıdalar (pekmez, yöyürt, bulgur, tarhana, pastırma)'dan en az birinin yer aldığı çok da adı duyulmamış geleneksel bir yemeği (tatlı, salata vb de olur), varsa tarihçesi, ne zaman pişirildiği(düğün, ölüm, kına vs), besleyici özellikleri vb. bilgilerle anlatınız.​

Cevaplar 1

Cevap:

Cevap:

ben yemek vb. şeyleri söyleyeceğim

Açıklama:

1- Adana'nın bamya dolması

2- Afyon'un dügülü haşhaş tatlısı

3- Antalya'nın kabak çiçeği dolması

4- Çorum'un karaçuval helvası

5- Denizli'nin çaput aşı pilavı

6- Edirne'nin ısırgan yemeği

umarım yardımcı olabilmişimdir

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years