Soru: anadolu lisesinden mezun olsam diş hekimliğini kolay kazanabilir miyim? internete baktım da diyorki fen lisesinden fln mezun olanlar diş hekimliği fakültesini daha kolay kazanırlar diğer düşük puanlı liselerde biraz daha zor diş hekimliği kazanılıyormuş böyle yazıyor. fen e bi yanım gitmek istiyor yanım istemiyor çünki derslerde zorluyorlarmış ama anadolu daha kolaymış ondan anadoluya gitmek istiyorum ve bi arkadaşım da fen lisesiyle anadolu lisesi aynı aslında sadece anadolu daha kolay diyorlar kafam karıştı ne yapmalıyım ? lgs de ful yapsam bile anadoluya gidebilirim biriniz akıl verse bana rica ediyorum?

Cevaplar 2

Cevap:

bence anadolu lisesinde okuyo olman seni fen lisesindekilerden geride bırakmaz. yani o senin okumana bağlı. tabiki fen lisesiyle anadolu lisesinin dersleri bir değil eğitimi bir değil ama gördüğün eğitim veya dersler senin başarını belirlemez. yani senin çalışmana bağlı. benim abim anadolu lisesinde okudu ( orta seviye yüksek bi seviyede de değil ) ama fen lisesinde okuyan biçok arkadaşını geçti ve bursa uludağ üniversitesinde okudu. yani fen lisesindekiler daha kolay kazanır diye bişey yok. çalışan daha kolay kazanır. tabi ki iyi bi liseye git ama okuduğun okula değil çalışmana bak.

BAŞARILAR !!!

Cevap:

Cevap:Çalışırsan olur.Okuldan eve gelince konu tekrarı yap.Soru çöz.Sonra başka bir kaynaktan soru çöz.Diş hekimliği kazanman için matematik fizik kimya biyoloji derslerinin çok iyi olması lazım.

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years