Soru: 20 1 12. Cipsler nasıl yiyeceklerdir? A) Yağlı yiyeceklerdir . B) Kalorisi yüksektir. Mısırdan veya patatesten yapılırlar. D) Finnda ya da fritözde pişirilir . E) Hepsi 13. Aşağıda verilen içecek bankosu malzeme grup- larından hangisi, saklama açısından diğerlerin- den farklıdır? A) Sūt, yumurta, çikolata B) Yeşil zeytin, kokteyl kirazı C) Meyve şekerleri ve şuruplar D) Portakal, lime, limon E) Fındık, fistik, leblebi, badem 14. Misafirlerin masasından boş şişeler ne zaman kaldınlır? A) Yemek servisinden önce kaldırılır. B) Şişe bitince hemen kaldınlır. C) Bardakla beraber kaldırılır. D) Servis sonunda kaldırılır. E) Misafir masadan kalktıktan sonra kaldırılır. 15. Tepsi üzerine konulan şişe ve bardakların kay- masını önlemek için aşağıdakilerden hangisi kullanılır? A) Skirt B) Dolley C) Molton D) Runner E) Pipet 16. Hangi malzemeden yapılan bardaklar sıcak çikolata servisine uygun değildir? A) Cam B) Seramik C) Porselen D) Karton E) Plastik​

  • drugie-predmety

    Konu:

    Turizm
  • Yazar:

    mills
  • Oluşturulma Zamanı:

    1 yıl önce

Cevaplar 2

Cevap:

soru ne

anlamadım..........

Cevap:

Cevap:

Açıklama:

anlaşılmaz yazılmış?

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years