Cevap:
Tost ekmeklerinin kenarlarını keserek alın ve içlerini bir kabın içine koyun. Üzerine 200 ml ılık süt ilave edin ve yumuşaması için bir kaşıkla hafifçe ezin.
2
Üzerine zeytinyağı, çekilmiş ceviz içi, tuz ve ezilmiş sarımsakları ekleyin.
3
Önceden haşlanan tavukları ince parçalar halinde didikledikten sonra malzemelerin üzerine ilave edin.
4
Kıvamını oluşturmak için üzerine 200 ml daha ılık süt ekleyin ve yoğurun. 2 dakika daha yoğurduktan sonra çerkez tavuğunu hazırlama işlemi tamamdır.
5
Sosunu oluşturmak için bir tavaya tereyağı ekleyin, üzerine kırmızı biber dökün. Biber yağın içinde köpürmeye başladığında ocağın altını kapatın ve kenara alın.
6
Servis tabağına aldığınız tavuğun üzerine biberli sosu gezdirerek servis edin.
Sipariş Ver
250’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!