Soru: Aşağıdaki kuruluşların yaptığı çalışmalarla ilgili kısa, bilgilendirici bir metin yazınız. kızılay: yeşilay: LÜTFEN KAFADAN ATMAYIN VE DOĞRU OLSUN LÜTFEN

Cevaplar 2

Cevap:

Kızılay: Bu kuruluş insanlara yardım etmek,insanları rahata kavuşturmak ve insanların her türlü ihtiyaçlarına kol kanat germek için kurulmuştur.Kızılayı çoğu yerde ise kan bağışı yardımlarında görürüz.İnsanların yaralı ya da ihtiyacı olduğu hallerde bize kan desteğini sağlayan da yine kızılaydır.

Yeşilay: Bu kuruluş insanların alkol,sigara,uyuşturucu gibi konularda yani kısacası sağlığımızı tehlikeye atan maddeleri kullanmamazı engellemek ve bize sağlıklı bir hayat yaşatmak için kurulmuştur.Verdiği terapiler ve gerek televizyonlardan gerek gazetelerden bizi bilgilendirip bizi kötü maddelerden uzaklaştırmayı amaçlar.

Kızılay ve Yeşilay'ın ortak noktası insanları düşünüp onları refaha kavuşturmaktır.

Cevap:

Kızılay

Kızılay Vakfı insanlara yardım amaçlı kurulmuştur. Kızılay Vakfı ihtiyaç sahiplerine sadece kan vermekle kalmayıp kesilen kurbanların etlerinide ihtiyaç sahiplerine verir.

Yeşilay

Yeşilay Vakfı sigara uyuşturucu gibi birçok bağımlılığı olan insanlara yardım etmek ve onları bu bağımlılıklarından kurtarmak için kurulan bir sivil toplum kuruluşudur

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years