Soru: kucuk prens kitabini okuyan biri ozet yazabilirmi lutfen robot gibi olmasin cunku siteden aldigim beklli olmamali ​

Cevaplar 2

Cevap:

bence küçük prensin zekiligi ve yaptigi yolculuklar 3 sene once okumustum konu yanlissa simdiden ozur

Cevap:

Cevap:

Küçük Prens kitabı 6 yaşında iken yapılmış, avını yutan bir boa yılanının resmini anlatarak başlar. Bundan esinlenerek fil yutmuş bir boa yılanı çizer. Büyüklerin tepkisini sorar. Herkes resmi bir şapkaya benzetir. Hiç kimse onun fil yutan bir boa yılanı olduğunu anlamaz. Hatta ona resmi bırakıp bunun yerine Tarih, Coğrafya, Matematik gibi bilimlerle ilgilenmesini tavsiye ederler. Çocuk bu tavsiyeden etkilenmiş olacak ki ileride bu kitabı yazacak olan yazarımızın resim yeteneği kaybolacaktır.

Açıklama:Nasıl olsa anlamayacak diye boa yılanından ve ormanlardan bahsetmekten vazgeçiyordum ben de. Gerçekten sohbet edebileceğim, beni anlayacak kimse çıkmadı karşıma. Mecburen yalnız bir hayat yaşadım ben de. Ta ki altı yıl önce uçağım arıza yapana kadar.

Nasıl olsa anlamayacak diye boa yılanından ve ormanlardan bahsetmekten vazgeçiyordum ben de. Gerçekten sohbet edebileceğim, beni anlayacak kimse çıkmadı karşıma. Mecburen yalnız bir hayat yaşadım ben de. Ta ki altı yıl önce uçağım arıza yapana kadar.Altı yıl önce, Büyük Sahra Çölü’nü aşmaya çalışırken uçağım arıza yapmış, motorun bir parçası kırılmıştı. Uçakta yalnız olduğumdan tamir etmek için bana yardım edecek kimse yoktu. Issız bir yerdeydim, en yakın yerleşim birimine binlerce kilometre uzaktaydım. Yanımda sadece bir hafta yetecek kadar su vardı. Burada ölmemek için uçağımı kendim tamir etmeliydim.

Nasıl olsa anlamayacak diye boa yılanından ve ormanlardan bahsetmekten vazgeçiyordum ben de. Gerçekten sohbet edebileceğim, beni anlayacak kimse çıkmadı karşıma. Mecburen yalnız bir hayat yaşadım ben de. Ta ki altı yıl önce uçağım arıza yapana kadar.Altı yıl önce, Büyük Sahra Çölü’nü aşmaya çalışırken uçağım arıza yapmış, motorun bir parçası kırılmıştı. Uçakta yalnız olduğumdan tamir etmek için bana yardım edecek kimse yoktu. Issız bir yerdeydim, en yakın yerleşim birimine binlerce kilometre uzaktaydım. Yanımda sadece bir hafta yetecek kadar su vardı. Burada ölmemek için uçağımı kendim tamir etmeliydim.İlk geceyi kumların üzerine uyuyarak geçirdim. Yapayalnızdım. Sabah güneş doğarken yakınımda bir ses duyup gözlerimi açtım. “Bana bir koyun resmi çiz!” diyordu karşımda duran ufak adam. Daha önce hiç böyle sevimli bir adam görmemiştim.

Nasıl olsa anlamayacak diye boa yılanından ve ormanlardan bahsetmekten vazgeçiyordum ben de. Gerçekten sohbet edebileceğim, beni anlayacak kimse çıkmadı karşıma. Mecburen yalnız bir hayat yaşadım ben de. Ta ki altı yıl önce uçağım arıza yapana kadar.Altı yıl önce, Büyük Sahra Çölü’nü aşmaya çalışırken uçağım arıza yapmış, motorun bir parçası kırılmıştı. Uçakta yalnız olduğumdan tamir etmek için bana yardım edecek kimse yoktu. Issız bir yerdeydim, en yakın yerleşim birimine binlerce kilometre uzaktaydım. Yanımda sadece bir hafta yetecek kadar su vardı. Burada ölmemek için uçağımı kendim tamir etmeliydim.İlk geceyi kumların üzerine uyuyarak geçirdim. Yapayalnızdım. Sabah güneş doğarken yakınımda bir ses duyup gözlerimi açtım. “Bana bir koyun resmi çiz!” diyordu karşımda duran ufak adam. Daha önce hiç böyle sevimli bir adam görmemiştim.“Sen de kimsin? Burada ne yapıyorsun?” diye sordum kendimi toparlayıp. Soruma cevap vermek yerine benden yine bir koyun resmi çizmemi istedi. Büyükler resim çizme konusunda hevesimi çoktan kırdıkları için “Ben resim çizmeyi bilmiyorum.” dedim. Çizmem için ısrar etti. Koyun çizmeyi beceremem diye daha önce de çizdiğim gibi fil yutmuş bir boa yılanı resmini çizdim. “Ben senden boa yılanı çizmeni istemedim, koyun istiyorum.” dediğinde çok şaşırdım. Nihayet çizdiğim resmi anlayan biri çıkmıştı. Sonra bir koyun çizdim ancak çok sağlıklı görünmediğini söyleyerek yeniden çizmemi istedi. İkincisini de beğenmeyince ona bir kutu resmi çizdim ve “İstediğin koyun bu kutunun içinde.” dedim. Çok beğendi, “Tam aradığım gibi. Bu küçük koyun çok ot yemez.” dedi ve uyuyakaldı.

devamini pek hatirlayamadim imarim isine yarar bence biraz arastir belki birseyler bulup yazarsin

bazı yerlerini değiştirebilirsin

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years