Soru: İnsan duyguları hakkında uzun bir kompozisyon yazın v eiism verin. Bide duygu ne demektir araştırın. (Buraya gelin) ​

question img

Cevaplar 1

Cevap: ~MERHABA~

DUYGULAR (Kısa Kompozisyon)

İnsanlar, doğduğu andan itibaren farklı duygulara sahip olur ve hayatlarında karşılaştığı her farklı durumla ilgili farklı duygular geliştirirler.

Duygular sadece insanların sahip olduğu bir özellik değildir. Hayvanlar da biz insanlar gibi farklı durumlarda farklı duygular yaşarlar. Hatta bitkilerin bile duygularının olduğu ile ilgili bilimsel çalışmalar mevcuttur. Bütün canlıların duyguları olsa da duygularını en iyi ifade edebilen varlıklar insanlardır. Biz insanlar, neredeyse her duruma karşı farklı bir duygu geliştiririz. Duygularımız da hayatımızı yönlendirme konusunda en az aklımız kadar etkilidir; hatta çoğu defa aklımızı bir kenara bırakıp tamamen duygularımızla hareket ettiğimiz anlar bile olur. İyi duygularımız olduğu gibi hoşumuza gitmeyen, bize zarar veren duygularımız da vardır. Sevgi, mutluluk gibi duygular bizi her zaman daha iyi bir hale getirirken; öfke, korku, üzüntü gibi duygularımız bize zarar verebilir. Ne olursa olsun, bizler bütün duygularımızla anlamlıyız. Kötü duyguların olmaması, güzel duyguları anlamsız kılabilir. Bu nedenle hayatımızı iyisiyle, kötüsüyle kabul etmeliyiz.

duygu

bir olay, kimse ya da nesnenin insanın iç dünyasında oluşturduğu, uyandırdığı yankı, etki, tepki, izlenim.

#optitim

#tesekkurebas

#naycoyk

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years