Soru: arkadaşlar yarın para insanı mutlu eder mi hakkında bir münazaram var. konumla ilgili ne yapabilirim yardım edermisiniz lütfen . (konum para insanı mutlu eder)

Cevaplar 1

Cevap:

Kanıt :

Killingsworth çalışmasında 33 binden fazla kişiyi ve yaklaşık iki milyon veri noktasını inceledi. Her birinin günlük yaşamlarından veriler ve bilgiler aldı. Bu yeni büyük çalışmanın sonuçları, artan gelirin, yüz binlerce doları kazananların bile refahını, huzurunu etkilemeye devam ettiğini ortaya koydu.

kaynak : tr.euronews.com

Hazırlıklı Konuşma :

-Bildiğimiz gibi insanlar günlük hayatlarında şuan ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı günlük ihtiyaçlarını bile karşılayamaz hale gelmekte. Bu sıkıntılardan dolayı ihtiyaçlarımızı karşılayamazken, isteklerimizi nasıl gerçekleştirebiliriz? Bunları gerçekleştiremezsek mutlu olabilir miyiz? Belkide okuduğunuzda bizi mutlu edecek bir romanı kaç defa fiyatını gördükten sonra bıraktık? Kaç defa kardeşlerimiz veya sbz, almak istediğiniz bir oyuncağı fiyatını gördükten sonra bırakmak zorunda kaldık? Bunlar insanı üzmez mi? Peki bunlar bizi üzüyorsa, terside mutlu etmez mi? İşte bu yüzden para bizi mutlu eder.

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years