Soru: Beyzanur yılmaz tutsak romanın özeti ​

Cevaplar 1

Cevap:

Cevap:

Her Şey

Kitaplar

Yazarlar

Okurlar

İncelemeler

Alıntılar

İletiler

EN YENİLER

ÖNE ÇIKANLAR

EN BEĞENİLENLER

EN ESKİLER

Feride Göktaş

@okuyancalikusuu

1000Kitap

·

9ay

264 syf.

·

5 günde

·

Puan vermedi

Küçük yaşta ailelerinden ayrılarak ajan olarak yetiştirilen iki insanın hikayesini okuyoruz kitapta. Kendisine yeni bir görev verilen Anka, çok sürpriz bir isimle birlikte bu göreve gitmek zorunda kalıyor. Görev esnasında hem geçmişte yaşanan birtakım olaylarla yüzleşiyor hem de içinde bulunduğu durumdan zarar görmeden çıkmaya çalışıyor.

Ajanlı gizli görevli kitaplar çok merak ettirici ve akıcı oluyor. Bu kitap da öyleydi. Zaten kısacıktı, yazarın kolay okunur anlatımıyla birlikte bir çırpıda bitti.

Karakterler amaçlarına ulaşabilecek mi? Asıl kimlikleri ortaya çıkacak mı? Anka ve Kül'ün geçmişte yaşadıkları o olay neydi? Bu gibi sorular okuma süreci boyunca kafamı hep kurcaladı. Kitabın sonunda ortaya çıkan bir gerçeği ise hiç beklemiyordum. Benim için oldukça şaşırtıcı oldu.

Anka ve Kül'ün diyaloglarını genel anlamda sevdim ama onlardan daha çok Anka-Leandre ikilisini sevdim. Leandre çok daha sempatik, düşünceli ve kibar bir karakterdi. Bir kısımdan sonra karakterler arasına Alfa'nın dahil olmasıyla birlikte kitap çok daha güzel bir hal aldı. Hatta en sevdiğim karakter Alfa oldu diyebilirim.

Kitapta olaylar çok hızlı ilerledi bence, karakterlerin duygularına pek girilmemişti hep olay odaklı bir ilerleme oldu sanırım o yüzden Anka ve Kül'ü pek benimseyemedim.

Böyle gizli görevli kitapları seviyorsanız kitabı listenize ekleyin derim fakat bu tarz kitaplardan fazlasıyla okumuş olan biri iseniz bu kitap sizi pek tatmin etmeyebilir.

Açıklama:

Buyur

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years