Soru: bilinmeyen arkadaşlıkla ilgili kompozisyon ​

  • drugie-predmety

    Konu:

    Türkçe
  • Yazar:

    judy
  • Oluşturulma Zamanı:

    2 yıl önce

Cevaplar 2

Cevap:

Dost, sözlük anlamı olarak sevilen, güvenilen, yakın arkadaş, iyi anlaşılan kimse demektir. Dostluk ise, biriyle dost olma durumudur. Gerçek dost, zor zamanımızda elimizden tutup bizi kaldırabilecek kişidir. Her insanın hayatında mutlaka gerçek bir dosta ihtiyacı vardır. Hem güzel günlerde mutluluğumuzu paylaşan hem de zor günlerimizde sıkıntımızı hafifletmemize yardımcı olan kişiler gerçek dostlarımızdır.

İnsanın hayatında birçok arkadaşı, çevresinde pek çok yakını bulunur. Ancak bu insanların hepsi dost değildir. Dost dediğin bizi karşılıksız sever. Dost yanımızda olmasa da varlığını bildiğimiz, yanımızda hissettiğimiz kişidir. İnsanın öyle anları olur ki bazen karanlıklarda kaybolur. Tüm dünya üstüne geliyormuş gibi hisseder, kişi kötü anlarında ne yapacağını bilemez. Ancak gerçek bir dostunuz varsa böyle bir durumda o sizi alıp aydınlıklara çıkarır, sıkıntılarınızı paylaşarak içinizi rahatlatır.

Gerçek dostlarını bulmak isteyen insanların zamana ihtiyacı vardır. Dostluk kolay elde edilen bir şey değildir. Uzun zamanda karşılıklı ve çıkarsız bir arkadaşlığa ihtiyaç duyar dostluk. İki kişi fedakarlık çerçevesinde zor günlerden geçtiğinde ve birbirlerine destek olduklarında bu arkadaşlık ilişkisi zamanla dostluğa dönüşür.

Açıklama:

En iyi seçer misin?

Cevap:

Cevap:

cok guzel ilmus eline saglik

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years