Soru: Acill lütfen internetten yazmayınız ve noktalama işaretlerine dikkat ediniz . 5. Sınıf

question img

Cevaplar 1

Cevap:

Cevap:

Arkadaşlarını kırmak istemeyen ama aynı zamanda bugünün işini yarına bırakmak istemeyen selim bir an duraksadı ve ne yapmak istediğini düşündü. Öncesinde yapmış olduğu planı ertelemek onu rahatsız ediyordu. Bir anda aklına parlak bir fikir geldi ve...

- Arkadaşlar çok güzel kap kağıtları aldım siz de kitap kaplamayı sever misiniz? belki de benden daha güzel kitap kaplıyor olabilirsiniz bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Hem bu arada en güzel kitap kaplamayı kim yapıyoruz görmüş oluruz.

- Tabi yardımcı olurum. dedi Furkan ve diğer arkadaşları da Furkan'ı onaylar biçimde sözler söylediler.

Hep birlikte arkadaşları Selim'in evine doğru hareket ettiler. Yolda ilerlerken herkes kitap kaplamadaki hünerlerini göstermek için bir tatlı heyecana kapılmıştı. Eve vardıklarında Selim arkadaşlarına:

-Evet arkadaşlar herkes birer tane defter veya kitap alsın kaplardan da istediğinizi alabilirsiniz. Bakalım en güzel kaplamayı kim yapacak.

Yapacağı işe heyecan katıp arkadaşlarını da bu işe dahil etmesi Selim'i olduğu kadar arkadaşlarını da mutlu etmişti. Herkes elinden gelen özeni göstererek kısa sürede bütün kaplanacak defter ve kitapları kaplamış ve yapmış olduğu işlerden dolayı kendileri ile gurur duyuyorlardı.

yardımlaşmanın vermiş olduğu mutluluğun yanı sıra el becerilerini de göstermiş oldukları bu işte mutluluk hormonu salgıladıkları gözlerindeki ışıltıdan belliydi. Selim'in bu parlak düşüncesi sonrası hem planlamış olduğu işlerden geri kalmamış hem de arkadaşları ile ayrı kalmamış olmanın mutluluğu ile arkadaşlarına dönerek:

Açıklama:

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years