Soru: bi haber metni yazarmsınız konusu farketmez?​

Cevaplar 1

Cevap: 1)

Yüzmede Dünya Rekoru

Yüzmede Dünya RekoruDünya şampiyonasında yüzme rekoru kırıldı. 2009 yılından beri kırılamayan rekor, tam 10 yıl sonra 200 metre kelebek finalinde Kristof Milak tarafından 1 dakika 50 saniye 73 salise derecesiyle dünya rekoru kırdı ve altın madalyayı almaya hak kazandı.

Yüzmede Dünya RekoruDünya şampiyonasında yüzme rekoru kırıldı. 2009 yılından beri kırılamayan rekor, tam 10 yıl sonra 200 metre kelebek finalinde Kristof Milak tarafından 1 dakika 50 saniye 73 salise derecesiyle dünya rekoru kırdı ve altın madalyayı almaya hak kazandı.Daha önce Avrupa şampiyonluğunu kazanan sporcu bu kez de Dünya şampiyonluğunu rakibinin 3 saniye önünde bitirerek rekoru ele geçirmiş oldu. Bu rekorlarla da 19 yaşında olan Milak dünyayı kendine hayran bırakmış oldu.

Yüzmede Dünya RekoruDünya şampiyonasında yüzme rekoru kırıldı. 2009 yılından beri kırılamayan rekor, tam 10 yıl sonra 200 metre kelebek finalinde Kristof Milak tarafından 1 dakika 50 saniye 73 salise derecesiyle dünya rekoru kırdı ve altın madalyayı almaya hak kazandı.Daha önce Avrupa şampiyonluğunu kazanan sporcu bu kez de Dünya şampiyonluğunu rakibinin 3 saniye önünde bitirerek rekoru ele geçirmiş oldu. Bu rekorlarla da 19 yaşında olan Milak dünyayı kendine hayran bırakmış oldu.2) Ağaç Dikme Rekoru

Yüzmede Dünya RekoruDünya şampiyonasında yüzme rekoru kırıldı. 2009 yılından beri kırılamayan rekor, tam 10 yıl sonra 200 metre kelebek finalinde Kristof Milak tarafından 1 dakika 50 saniye 73 salise derecesiyle dünya rekoru kırdı ve altın madalyayı almaya hak kazandı.Daha önce Avrupa şampiyonluğunu kazanan sporcu bu kez de Dünya şampiyonluğunu rakibinin 3 saniye önünde bitirerek rekoru ele geçirmiş oldu. Bu rekorlarla da 19 yaşında olan Milak dünyayı kendine hayran bırakmış oldu.2) Ağaç Dikme Rekoru11 Kasım Pazartesi günü Çorum’da, gerçekleştirilen fidan dikme organizasyonunda 1 saat içerinde 303 150 bin fidan dikimi ile rekor kırıldı. Daha önce Endonezya bulunan 232 647 fidan dikme rekoru da kırılmış oldu.

Yüzmede Dünya RekoruDünya şampiyonasında yüzme rekoru kırıldı. 2009 yılından beri kırılamayan rekor, tam 10 yıl sonra 200 metre kelebek finalinde Kristof Milak tarafından 1 dakika 50 saniye 73 salise derecesiyle dünya rekoru kırdı ve altın madalyayı almaya hak kazandı.Daha önce Avrupa şampiyonluğunu kazanan sporcu bu kez de Dünya şampiyonluğunu rakibinin 3 saniye önünde bitirerek rekoru ele geçirmiş oldu. Bu rekorlarla da 19 yaşında olan Milak dünyayı kendine hayran bırakmış oldu.2) Ağaç Dikme Rekoru11 Kasım Pazartesi günü Çorum’da, gerçekleştirilen fidan dikme organizasyonunda 1 saat içerinde 303 150 bin fidan dikimi ile rekor kırıldı. Daha önce Endonezya bulunan 232 647 fidan dikme rekoru da kırılmış oldu.Fidan dikmek için hazırlıklar aylardır düzenli olarak yapılmaktaydı. Tüm kesim daha önce bilgilendirilmiş gencinden yaşlısına, memurundan işçisine kim varsa orada hazır bulunmuş ve fidan dikimi 1 saat gibi çok kısa sürede dikilmiş oldu.

2)Bursa’da Deprem

Bursa’da Deprem16 Kasım Cumartesi günü saat 03.28 sularında, Bursa’nın Osmangazi ilçesinde 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesine göre deprem yerin 5.3 km altında meydana geldi. Deprem gece yarısı olmasından dolayı bazı vatandaşlar tarafından hissedilmesede, depremi hisseden vatandaşlar soluğu sokakta aldılar.

Bursa’da Deprem16 Kasım Cumartesi günü saat 03.28 sularında, Bursa’nın Osmangazi ilçesinde 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesine göre deprem yerin 5.3 km altında meydana geldi. Deprem gece yarısı olmasından dolayı bazı vatandaşlar tarafından hissedilmesede, depremi hisseden vatandaşlar soluğu sokakta aldılar.Şehrin diğer yerlerinde de hissedilen deprem kısa süreli paniğe de neden oldu. Depremde herhangi bir can kaybı ve hasar meydana gelmedi.

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years