Soru: 12. Sınıf EA öğrencisi olarak meslek seçiminde kararsızım.Önü açık olan önerebileceğiniz meslekler var mı (bölüm farketmez)

Cevaplar 1

Cevap:

Cevap:

Önü Açık Bölüm, Sevdiğiniz Bölümdür

Bu noktada önü açık bir bölüm tercihi gerçekleştirmek adına kendinizi kabus yaşayacağınız temelde dört yıllık bir eğitim hayatının içerisine sokmanız çok büyük zararları da beraberinde getirecektir. Bunun böyle olmaması adına yapmanız gereken işlem ise gerçekten çok basittir.

İlgi ve alakanız ile doğru orantılı olan bir bölüm tercihi yapmanız bölümün önü ne kadar kapalı olsa bile sizin o bölüm dahilinde çok büyük başarıları elde etmenizi de sağlayabilir. Burada kendi kendinize yeteneklerinizi ve bölüme karşı olan sevgi duygunuzu da kullanarak kendinizi geliştirebilir ve bölümün sizin için en iyi iş fırsatı olmasını da yine siz sağlayabilirsiniz.

Eşit Ağırlık Önü Açık Bölümler Nelerdir?Aile ve Tüketici BilimleriAktüerya ve Risk YönetimiAntrenörlük EğitimiAntropolojiAvrupa Birliği İlişkileriBankacılıkBankacılık ve FinansBankacılık ve SigortacılıkBeden Eğitimi ve Spor ÖğretmenliğiBilgi ve Belge YönetimiBilim TarihiÇalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileriÇocuk GelişimiDeniz İşletmeciliği ve YönetimiEkonometriEkonomiEkonomi ve FinansEl Sanatları Tasarımı ve ÜretimiElektronik Ticaret ve Teknoloji YönetimiEnerji YönetimiFelsefeFelsefe Grubu ÖğretmenliğiFinans ve BankacılıkGayrimenkul Geliştirme ve YönetimiGirişimcilikGrafik TasarımGümrük İşletme (Yüksekokul)Havacılık YönetimiHukukİç Mimarlık ve Çevre Tasarımıİktisadi ve İdari Bilimler Programlarıİktisadi ve İdari Programlarİktisatİnsan Kaynakları Yönetimiİslam Ekonomisi ve Finansİşletmeİşletme Bilgi Yönetimi (Yüksekokul)İşletme Enformatiğiİşletme Yönetimiİşletme – EkonomiKamu YönetimiKlasik ArkeolojiKonaklama İşletmeciliğiKonaklama ve Turizm İşletmeciliği (Yüksekokul)Kuyumculuk

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years