Soru: Su miktarının belirli bir seviyenin altında olması ortamda bulunan mikroorganizmaların enzim sistemlerinin çalışmasını olumsuz yönde etkilemektedir. Bu özellikten yararlanılarak bazı besin maddelerinin uzun süre bozulmadan kalması sağlanabilmektedir. Aşağıda verilen besin maddelerinin hangisi yukarıdaki yöntem kullanılarak hazırlanmamistar? A) Reçel B) Pastirma C) Konserve D) Salça E) Sebze kurusu​

Cevaplar 1

Cevap:

cevap salça olabilir çünkü diğer oncullere baktığımızda onlar daha geç bozulur salça çabuk bozulabilir

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years