Soru: 18. Bilge Öğretmen, bölme işlemini öğrenemeyen öğrencisi için bir programli öğretim materyali ve materyalin kullanımı için aşağıdaki yönergeyi hazırlar: 1. Çıkarma, çarpma ve bölme öğrenme adımları vardır. Her öğrenme adımı küçük birimler halinde analiz edilmiştir. II. Her öğrenme adımında öğrencinin ne yapacağı belirtilmiştir. III. Her öğrenme adımında öğrencinin cevaplaması gereken sorular vardır ve bu sorular öğrencinin başarılı olmasına firsat verecek düzeydedir. IV. Öğrenciden soruları cevapladıktan sonra bir sonraki sayfada verilen cevaplara bakması, doğru ve yanlışlarını belirlemesi istenir. Ardından öğrenci bir sonraki öğrenme adımına geçer. V. Öğrenci kendi isteğine göre hızlı veya yavaş çalışabilir.Programlı öğretimin temel ilkeleri düşünüldüğünde yukarıdaki ifadelerden hangisinde bir eksiklik bulunmaktadır? A) I B) II C) III D) IV E) V ​

Cevaplar 1

Cevap:

Cevap:

E) V. Öğrenci kendi isteğine göre hızlı veya yavaş çalışabilir.

Açıklama:

  • Öğrencinin hangi hızda çalışıp çalışmaması, başarısına bağlı olmalıdır, ya da önceden programa göre belirlenmiş olup değişmemelidir.
  • Öğrencinin yanlış cevaplarını tespit ettikten sonra o cevapları çözmesi gerekir, bu nedenle beşinci adımın "Tespit edilen yanlış cevapların çözülmesi istenir." olması gerekir.

__________________________________________________

Kolay Gelsin :)

__________________________________________________

praX English

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years