Soru: Korece Kelimeler Nasıl Koyal Ezberlenir. ​

Cevaplar 2

Cevap:

Cevap:

Öncelikle kelimeleri kendine nasıl kolay geliyor ise öyle ezberlemeye çalışırsan, kore dizilerini önce altyazılı izledikten bir saat sonra da korece olarak izlersen uygulama yüklersen benim önerdiklerim;

  • Yeni başlayanlar için korece
  • korece öğren: Konuşma , Okuma
  • Write It ! Korean

Başarılarr

maratonulise80

Cevap:

 Selam

  •  Sadece korece değil çince, japonca ve bazı dillerde de çok basit bir yöntem var. Öncelikle internetten bu dillerin alfabelerini bir defterine yaz. Her gün tekrar et. Hatta bu öğrenme sürecinde ilk haftanı alfabeye verebilirsin. Daha sonra internetteki dil öğrenme kurslarına veya videolarına göz atıp basit bir kaç kelimeyi yine defterine not ederek öğrenmeye başla. Sonraki aşamada basit bir şekilde konuşular bir dizi veya japonca öğrenmek isteyenlerde bir ani-meyi izlemeye başlayabilir.
  •  Altyazıyı ilk önce türkçe şekilde aç. İzlediğin şey kısa olsa daha iyi olur. Türkçe şekilde o videoyu 2 kez bitir. Daha sonra alt yazıyı korece şekilde 2 kez açarak bitir. Son olarak da hiç alt yazı açmayarak o videoyu 1 kez daha izle. Sonunda bazı kelimeleri anlayabildiği fark edeceksin. Hatta vaktin varsa bu 2 ke yap dediklerimi 4 kere de yapabilirsin. Artık bir çok kelimeyi öğrenmiş olacaksın. Öğrendiğin kelimeleri defterine yazmayı da unutma. Bu şekilde şarkılar dinleyerek diziler izleyerek yavaş ama kolay ve kalıcı bir şekilde bu dili öğrenmiş olursun.

answer img

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years