Soru: 我今天很早就去了海滩。然后我就下海了。我的朋友后来来了,他们也下海了。我们开始一起游泳。我们在海里进进出出一会儿,我们在游泳比赛。我总是第一个,我很擅长游泳。 我们从海里出来了一段时间,我们中间没有朋友。我们没有注意到大约 10 分钟,然后我们听到一声尖叫,有人在海里淹死了。我们才开始四处张望。我们看到我们的朋友Cafer 正在苦苦挣扎,我们很慌张。他是如此开放,以至于我们没有注意到。我立刻被扔进了海里。我开始向它游去。 我抓住他的胳膊,我们开始向海滩游去。他没有心情,快要昏倒了。我们把他带到海滩,给他喝水,他恢复了理智。他后来说他的脚摔断了。我们所有的朋友和我都很害怕,幸运的是什么都没发生,他是我最好的朋友。 Arkadaşlar türkçeye çevirir misiniz? Spam/boş cevaplar şikaye-t edilecektir Teşekkürler…

Cevaplar 2

Cevap:

Cevap:

Bugün sahile çok erken gittim. Sonra denize gittim. Arkadaşlarım daha sonra geldi ve onlar da denize gitti. Birlikte yüzmeye başladık. Bir süre denize girip çıktık ve yüzme yarışması yaptık. Ben her zaman birinciyim ve yüzmede çok iyiyim.

Bir süre denizden çıktık ve aramızda hiç arkadaş yoktu. Yaklaşık 10 dakika fark etmedik ve sonra bir çığlık duyduk ve biri denizde boğuldu. Hemen etrafa bakmaya başladık. Arkadaşımız Cafer'in zorlandığını gördük ve panikledik. O kadar açıktı ki fark etmedik. Hemen denize atıldım. Ona doğru yüzmeye başladım.

Kolunu tuttum ve sahile doğru yüzmeye başladık. Hiç havasında değildi ve bayılmak üzereydi. Onu sahile götürdük, su verdik ve kendine geldi. Daha sonra ayağını kırdığını söyledi. Bütün arkadaşlarımız ve ben korktuk, neyse ki hiçbir şey olmadı, o benim en iyi arkadaşımdı.

da sen bunu napıcan

Cevap:

Cevap:

Bugün sahile çok erken gittim. Sonra denize gittim. Arkadaşlarım daha sonra geldi ve onlar da denize gitti. Birlikte yüzmeye başladık. Bir süre denize girip çıktık ve yüzme yarışması yaptık. Ben her zaman birinciyim ve yüzmede çok iyiyim. Bir süre denizden çıktık ve aramızda hiç arkadaş yoktu. Yaklaşık 10 dakika fark etmedik ve sonra bir çığlık duyduk ve biri denizde boğuldu. Hemen etrafa bakmaya başladık. Arkadaşımız Cafer'in zorlandığını gördük ve panikledik. O kadar açıktı ki fark etmedik. Hemen denize atıldım. Ona doğru yüzmeye başladım. Kolunu tuttum ve sahile doğru yüzmeye başladık. Hiç havasında değildi ve bayılmak üzereydi. Onu sahile götürdük, su verdik ve kendine geldi. Daha sonra ayağını kırdığını söyledi. Bütün arkadaşlarımız ve ben korktuk, neyse ki hiçbir şey olmadı, o benim en iyi arkadaşımdı.

Açıklama:

ßaşarılar

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years