Soru: rafting ile ilgili paragraf 9 10 satır olsa yeter boş yazan bildirilir ​

Cevaplar 1

Cevap:

Cevap:

İlk olarak 1842 yılında ABD ordusu tarafından askeri tatbikat amacıyla kullanıldığı bilinmektedir. 1900’lü yılların başlarında taşımacılık amacıyla da kullanılmıştır.2. Dünya Savaşı sırasında kıyılara çıkarma yapılması diğer ülkelerinde dikkatini çekmiş ve tüm dünyada üretim sayıları artmaya başlamıştır.

Raftingin spor haline dönüşmesi 1970 yıllarında ABD de Rafting kuruluşlarının açılması ile başlamış ve 1973 yılında Sobek Expedition isimli kuruluş keşif amaçlı nehir turları düzenlemeye başlamış hatta 1982 yılında Çoruh nehrini geçmeye çalışmışlardır.

Bu tutku giderek büyümüş ve diğer ülkelerinde ilgisinin de artmasıyla giderek yaygınlaşmıştır. Rafting tarihçesi bu şekildedir.

Melen çayında rafting sporunun başlaması ise 2000 yıllarındadır. Melen rafting olarak tesisimiz rafting sporuna başlayan ilk firma konumundadır.

Her spor dalı bir eğlence ile hayatımıza girer. Siz eğlenceyi profesyonelliğe taşımak isterseniz durum değişir. Bunun için sürekli bu sporu yapmanız ve kondisyon kazanmanız gerekir. Biz olaya güzel bir gün geçirmeniz maksadıyla yapacağınız macera turu, aktivite olarak ele alacağız..

Açıklama:

İYİ ÇALIŞMALAR

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years