Soru: müzik hocası dünya pop gruplarından birisin hayatını araştırın dedi siz yaparsınız değil mi ? ​

Cevaplar 2

Cevap:

Cevap:

Fanlarını “ONCE” diye isimlendirerek ilk sıraya koyan TWICE kızları, K-Pop dünyasını sadece erkek gruplarının yönetmesine izin vermemeye kararlı. Sixteen isimli yarışma programından seçilerek birbirinden efsane dokuz kızdan oluşturulan grup oldukça iddialı! Haydi,Twice hakkında bilinmesi gerekenler nelermiş hep beraber inceleyelim. Ayrıca en sonda yer alan Twice popülerlik anketine katılıp favori üyeni destekleyebilirsin.

K-Pop, dünyanın diğer ülkelerindeki pop müzik camiasından oldukça farklı. Nasıl mı? Örneğin Justin Bieber, internete videosunu yükleyerek kendi kendine şöhreti yakaladı. Fakat K-Pop’ta olaylar bu şekilde ilerlemiyor. Kore’de ünlü müzik şirketleri okul okul gezerek yetenekli çocukları seçiyorlar. Onları çok genç yaşlarda alıp yetiştirmeye başlıyorlar. Daha sonra eleme usulü en yetenekliler kendini gösteriyor ve ortaya işte bizim şu an severek izlediğimiz K-Pop grupları çıkıyor. Twice’ta da durum pek farklı değil.

Şu an hala grubun müzik şirketi olan JYP Entertainment, Twice grubunu daha önce işte bu şekilde seçilen 16 yetenekli gencin katıldığı SIXTEEN isimli bir televizyon programından oluşturdu. Finale kalan 7 kişi yani Jihyo, Mina, Jeongyeon, Sana, Nayeon, Chaeyoung ve Dahyun, Twice grubunun üyeleri olarak seçildiler. Bu 7 kişiye daha sonra Tzuyu ve Momo’nun da eklenmesiyle 9 kişilik grup, 2015 yılında ortaya çıkmış oldu.

Kore’nin en büyük üç müzik şirketinden biri olan JYP Entertainment’ın elinde bu kadar kalabalık üye sayısına sahip olan başka da bir grup yok. Bu anlamda Twice’ı 7 kişi ile GOT7 takip ediyor. Bu arada kızlardan oluşan K-Pop grupları için “9” sayısı sihirli sayı olabilir. Çünkü yine çok başarılı bir grup olan Girls Generation da yakın zamana kadar dokuz kişiydi biliyorsun.

Grubun kendine özel bir müzik tarzı var. Twice kızları, bu tarzı “Color Pop” yani “Renkli Pop” olarak isimlendiriyorlar. Elektronik müzik, hip hop, caz ve rap gibi farklı tarzları içinde barındıran bir müzik tarzı olduğu için oldukça uygun bir isim olmuş.Momo, Mina ve Sana Japon ve Tzuyu da Tayvanlı. Yani grubun neredeyse yarısı Koreli değil. Ama bu farklılık Korelilerin çok hoşuna gidiyor. Hatta grubun bu kadar sevilmesindeki en önemli faktörlerden biri yine bu renklilik olabilir.

Açıklama:

Bu kpop sorun olursa söyle değiştireyim

olmazsa en iyi seçer misin...

iyi dersler...

Cevap:

Cevap:

kpop mu apop mu

Açıklama:

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years