Soru: Öfkemizi kontrol edemesek ne olur?

Cevaplar 2

Cevap:

ÖNCELİKLE MERHABA :)

eğer öfkemizi kontrol edemezsek ileride pişman olucağımız sözler söyleyebilir ve davranışlarda bulunabiliriz. yani öfke öyle bişey ki sana herşeyi unutturup etrafını algılamanı engelliyor. ve sen o zaman içini dökmekten başka bişi yapmıyosun ve etrafındakilere herşeyi söyleyip onu kırmak incitmek istiyosun. ve bir sürü kötü kelime sarf ediyosun. ve bu sözlerin o kişiyle aranda hiç unutulmayacak anılar ve kırgınlıklar yaratıyo. ( bende kolay kolay sinirlenmem ama sinirlenince öfkeme yenilirim. ordan biliyorum neler olduğunu )

kısacası arkadaşım , her zaman öfkeni yenmeye çalış. tepki ver tabi ki ama karşındakini de çok üzmemeye çalış. karşıdaki kişiyle olan ilişkini çok yıpratır ve o kişi bu sözlerini asla unutmaz.

başarılar dilerimmm

Cevap:

S€LΔM!Eğer öfkemizi kontrol edemezsek sonucunda pişman olabiliriz. Elimizde olmadan karşıdakine kötü sözler söyleyebilir veya onun kalbini boşu boşuna kırabiliriz. Bu yüzden öfkemizi kontrol edemediğimiz zamanlarda içimizden 10'a kadar nefes alarak saymalıyız. Biraz olsun rahatlarız.

IYI D€RSL€R!

  • Öbür Cevap: Yarın 13:50

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years