Soru: Tuval ne ile silinir? ​

  • drugie-predmety

    Konu:

    Sanat
  • Yazar:

    laney
  • Oluşturulma Zamanı:

    2 yıl önce

Cevaplar 2

Cevap: • Merhaba •

Tuvalin üzerine çizdiklerimizi silmek için alkol ve pamuk kullanabiliriz. Alkol olmadığı durumlarda aseton ve pamuk da kullanılabilir. Önemli olan şey kullandığımız malzemeleri, silmek yere yavaşça uygulamaktır.

Tuval Ne ile Silinir?

Tuval, yağlı boya gibi malzemeler ile resim yapılan alandır. Bu aslında özel bir bez parçasıdır ve gerdirilerek oluşturulur. Bir kere çizim yaptıktan sonra bir daha temizlemesi çok zordur. Silgiyle saatlerce silelim, temizlenmediğini görürüz.

Bir tuvale çizdiğimiz resmi silmek için silgi yeterli olmaz. Hele yağlı boyayı silmek imkansızdır. Tuvali silmek için bir miktar alkolü pamuğa silmek istediğimiz yere dokundururuz. Böyle hafif dokunuşlar ile tuvali temizleyebiliriz.

Alkol yerine kullanılabilecek diğer malzemeler ise tiner ve asetondur. Bu malzemeler de tuvali temizlemek için bize yardımcı olacaktır. Önemli olan şey alkollü pamuğu, silmek istediğimiz bölgeye yavaşça uygulamaktır.

Başarılar :}

#ßySurgeøn Rehberim

Cevap: ☕ MERHABA ☕

Bende tuval ile tablo yapıyorum. Yağlı boya kullanıyorum. Yanlışlıkla yağlı boyayı tuvale bulaştırdığım zaman bir ıslak mendil yardımı ile bastırmadan siliyorum.

Başka bir tuval silme işlemi :

Boya ıslaksa üzerine peçeteyle bastırıp fazlalığını alın. Daha sonra boyanın üzerini kapatacak şekilde kolonya veya aseton dökün. Ardından bir bozuk para veya tahta parçası ile boyayı yavaşça kazıyıp çıkarın.

İYİ DERSLER :)

#selcansimsek231

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years