Soru: Aşağıdakilerden hangisi işitmelerin faaliyet gösterdiği ortamlardaki yasal ve düzenleyeci değişkenler ifade eder? A) Politik faktörlerB) Soyso kürtürel faktörlerC) Stratejik faktörler D) Ekonomik faktörler E) Teknolojik faktörler​

  • drugie-predmety

    Konu:

    Turizm
  • Yazar:

    kismet
  • Oluşturulma Zamanı:

    2 yıl önce

Cevaplar 2

Cevap: MerhabalarAçıklama:Yasal ve düzenleyici değişkenler diye belirttiğinden mütevellit cevap politik faktörler diyebiliriz.Cevap: A seçeneği politik faktörler.İyi günler dilerim.
Cevap: Merhaba!

Soru: Aşağıdakilerden hangisi işletmelerin faaliyet gösterdiği ortamlardaki yasal ve düzenleyici değişkenler ifade eder?

A) politik faktörler

B) sosyo kültürel faktörler

C) stratejik faktörler

D) ekonomik faktörler

E) teknolojik faktörler

Bir işletmenin faaliyet gösterdiği ortamdaki yasal ve düzenleyici değişkenler ifade eden faktörlere "POLİTİK FAKTÖRLER" denir.

Turizm alanında faaliyet gösteren işletmelerin ayakta sağlam bir şekilde durabilmeleri için bazı faktörleri iyi şekilde bilmeleri gerekir. Bunların bir kısmı sorunun seçeneklerinde bize verilmiştir. Eğer turizm alanında eğitim alıyorsak, seçeneklerde verilen tüm faktörleri iyi bir şekilde öğrenmeliyiz .

Soruda bizden işletmelerin faaliyet gösterdiği ortamlardaki yasal ve düzenleyici değişkenler ifade eden faktörü bulmamız istenmiştir. Bu seçeneklerde verilen politik faktörlerin ilgi alanına girer. Politik faktörler bir işletmenin yasal ve düzenleyici değişkenler birebir etkileyen olaylardır.

Sorunun cevabı A seçeneği "POLİTİK FAKTÖRLER" olur.

İyi Dersler :}

#ßySurgeøn Rehberim

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years