Soru: Zaman aletine sahip olsaydınız hangi zamana gitmek isterdiniz ? Niye ? Ne yapardınız o zamanda ? Araştırma ödevim boş yapan bildirilir ! ​

Cevaplar 2

Cevap:

Cevap:

dünya oluşmadan önceki zamana giderdim ve dünyanin nasıl oluştuğunu gözlemlerdim

Açıklama:

cünkü kimse dünyanin nasıl oluştuğunu bilmiyo ve bunla ilgili bi sürü teori ortaya atılıyo ama hangisi gercek bilinmiyo ben gercekleri öğrenmek ve bunu yaymak isterdim

bizim içinde yaşamamiza elverişli bi gezegen nasil oluştu görmek icin.

#KOLAY GELSIN@46ISASK35
Cevap: ☔కꫀꪶꪖꪑꪑ☔

Selam dostum,kendi fikirlerime göre sorularınızı cevaplayacağım.

☯︎Zaman aletine sahip olsaydınız hangi zamana gitmek isterdiniz?

Ben bir zaman aletine sahip olsaydım 1453 yılına yani Fatih Sultan Mehmet'in tahta geçtikten sonra İstanbul'u fethettiği zamana gitmek isterdim.

☯︎Niye o zamana gitmek isterdim?

Fatih Sultan Mehmet en sevdiğim padişahlardan birisidir.Her bir padişahın yeri ayrı tabi ama Fatih Sultan Mehmet'e ayrı bir hayranlık duyuyorum.Eğer ki o zamanda bulunabilmek gibi bir şansım olsaydı Fatih Sultan Mehmet ile görüşebilmeyi de isterdim.

☯︎O zamanda ne yapardım?

İstanbul'un Fethi,Osmanlı Devleti'nin en önemli sabaşlarından birisidir ve ben bu fetih için yapılan savaşa katılan bir asker olmak isterdim.Tımarlı sipahi ve devşirme askerler var,ben bir tımarlı sipahi olmak isterdim.Ve o savaşa katılmayı isterdim.Savaşta büyük bir yararım olmasını da isterdim.Ve savaştan sonraki zamanlarda yukarıda da belirttiğim gibi Fatih Sultan Mehmet'i görmek isterdim.Daha sonrasında mutlu mesut bir şekilde görevini yerine getiren bir tımarlı sipahi olarak yaşamımı sürdürmeyi isterdim.

♡'вαşαяıℓαя'♡

Hatam varsa söyleyiniz<3

#EskiOpti

#eliff1453

#saneb0471

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years