Soru: Ali, Emel, Güneş ve Yaman öğrenci evinde birlikte yaşamaktadırlar. Bir gece Ali ile Emel sinemaya giderler. Orada çok iyi vakit geçirirler, fakat eve döndüklerinde Güneş'i etrafında bir sürü cam kırığıyla bir su birikintisinin içinde ölü bulunca perişan olurlar. Onu Yaman'ın öldürdüğü açıktır, fakat Yaman bu yüzden ne bir yargılanır ne de ceza alır. Neden? ​

Cevaplar 1

Cevap:

Konnichiwa!

Sorumuz : Ali, Emel, Güneş ve Yaman öğrenci evinde birlikte yaşamaktadırlar. Bir gece Ali ile Emel sinemaya giderler. Orada çok iyi vakit geçirirler, fakat eve döndüklerinde Güneş'i etrafında bir sürü cam kırığıyla bir su birikintisinin içinde ölü bulunca perişan olurlar. Onu Yaman'ın öldürdüğü açıktır, fakat Yaman bu yüzden ne bir yargılanır ne de ceza alır. Neden?

Cevabımızı ise :

Yaman'ın yargılanması için birtakım kanıtlar gerekir. Yaman olay yerinde miydi? Yaman evde miydi? Yaman'ın yargılanması için hiçbir sebep yoktur. Her yargılanan şahıs ceza almamaktadır. Şüpheliler için de geçerlidir. Her şüpheli şüpheli sıfatıyla ifade alınır ve sorgulanır.

Esєnℓikℓєr Diℓᴇяim

#Eymen

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years