Soru: En sevdiğiniz hayvan ne acil onun hakkında bilgi verin ​

Cevaplar 2

Cevap:

Cevap:

en sevdiğim hayvan Kedi

kolayca evcilleştirilir bir hayvan

etobur memeli

genellikle ev hayvanı

yaşam suresi 12 - 18 yıl

İYİ DERSLER

İYİ TATİLER

EN İYİ YORUM SEÇERMİSİN ihtiyacım var ❤️

Cevap:

Cevap:

[tex]merhaba[/tex]

Benim sevdiğim hayvan kedi ve köpektir.

Açıklama:

Kedi:
  • Sağlıklı ve yetişkin bir kedinin ağzında 30 adet diş vardır.
  • Sağlıklı ve yetişkin bir kedinin ağzında 30 adet diş vardır.Kediler yüksekten düştüklerinde denge mekanizmaları sayesinde dört ayak üzerine düşerler.
  • Sağlıklı ve yetişkin bir kedinin ağzında 30 adet diş vardır.Kediler yüksekten düştüklerinde denge mekanizmaları sayesinde dört ayak üzerine düşerler.Kedi burun izi insanlardaki parmak izine eşdeğerdir ve her birininki farklılık gösterir.
  • Sağlıklı ve yetişkin bir kedinin ağzında 30 adet diş vardır.Kediler yüksekten düştüklerinde denge mekanizmaları sayesinde dört ayak üzerine düşerler.Kedi burun izi insanlardaki parmak izine eşdeğerdir ve her birininki farklılık gösterir.Kedilerin kollarında ter bezi yoktur sadece patilerinden terlerler.
  • Sağlıklı ve yetişkin bir kedinin ağzında 30 adet diş vardır.Kediler yüksekten düştüklerinde denge mekanizmaları sayesinde dört ayak üzerine düşerler.Kedi burun izi insanlardaki parmak izine eşdeğerdir ve her birininki farklılık gösterir.Kedilerin kollarında ter bezi yoktur sadece patilerinden terlerler.Kedilerin mırlama sesi kırık , çıkığın iyileşmesinde  ve tansiyonun dengelenmesinde faydalı olduğu saptanmıştır.

Köpek:Köpekler 2 ve 3 yaşında bir çocuk zekasına sahiptirler. Köpeklerin 1700 tat alma duyusu vardır. Havadaki kimyasal damla kokularını rahat alabilmeleri için burunlarının ucu ıslaktır. Dişi köpek 7 yılda toplam 150 yavru köpek doğurabilir. Köpeklerin ter bezleri bulunmaz ve sadece patileri ile terlerler.

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years