Soru: küçük kadınlar kitabının kısa özeti​

Cevaplar 2

Cevap:

Açıklama:

Civardaki şehirlere göre küçük bir kentte yaşayan March ailesinin birbirinden çok değişik karakterlerde dört kızı vardır. Kızların en büyük olanı diğerine göre o kadar güzel ve zarif ki çevredekilerin dikkatini her zaman üstüne çekmeyi başarır. Diğer iki kardeşten biri hep heyecanlı ve bir o kadar da yaramazdır. En küçükleri ise diğerlerine göre küçük ama bir yetişkin kadar hanımefendidir.

Cevap:

Cevap:

나elanuryilmazafyon_MERHABALAR♡᭄

Açıklama:

Civardaki şehirlere göre küçük bir kentte yaşayan March ailesinin birbirinden çok değişik karakterlerde dört kızı vardır. Kızların en büyük olanı diğerine göre o kadar güzel ve zarif ki çevredekilerin dikkatini her zaman üstüne çekmeyi başarır. Diğer iki kardeşten biri hep heyecanlı ve bir o kadar da yaramazdır. En küçükleri ise diğerlerine göre küçük ama bir yetişkin kadar hanımefendidir. Aile bu denli mutlu ve mesut gider, taki babalarının savaşa gitmesi üzerine dek. Babalarının başlarında olmamaları anne ve kardeşlere zorluklar yaşatır. Maddi açıdan sıkıntılar yaşamaları yetmiyor gibi Beth ise hastalanır ve ilaca muhtaç bir hale gelir. Amy ise resim yaparak zaman geçirmeyi seven bir kızdır. Kızların en büyüğü olan Meg ise güzelliği ile her zaman ki gibi yine ön plandadır. Komşuları Bay Laurence, huysuz ve bir o kadarda aksi bir adamdır. Bu tavırları onu herkesten uzak kılar. Torunu Laurie ise tam aksine diğer kızlarla zaman geçirmekten büyük bir keyif alır. Özelikle kızlardan Jo’ya büyük bir ilgi duyar. Aile yaşamını ve dört kız kardeşin yaşamını ele alan roman Yaşanan mücadele ve zorlukları ele alırken, romanın sonunda Bay Laurence ve Jo’ya ise evlenirler.

♠️Kısa Bilgiler Kitabın ilk bölümü♠️Büyük bir başarı kazanmış ve ikinci kısmının yazılmasını teşvik etmiştir. Her iki bölüm de tek bir parça halinde 1880 yılında basılmıştır. Alcott Küçük Kadınlar’ın devamını Little Men (1871) ve Jo’s Boys (1886) ile getirmiştir. Küçük Kadınlar oyun, müzikal, opera, film ve animasyon olarak da ele alınmıştır. Küçük Kadınlar Kitap Açıklaması Küçük Kadınlar, 1868’de yayımlanmasından bu yana aile romanları içinde en popüleri olmuştur. Roman, yeni kurulan İngiltere’deki March ailesini anlatır bize. Anne, kocası savaşa gidince dört kızıyla yalnız kalır. Meg, Jo, Beth ve Amy de eve katkıda bulunmak için çalışmak zorundadırlar. Bu romanın devamı olarak bilinen İyi Hanımlar, bu kızların büyümesini ve aşklarını anlatır (…)

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years