Soru: ✨Merhaba✨->8. sınıfa geçeceğim,sizce nasıl çalışmalıyım? Lütfen beni aydınlatın :)​

question img

Cevaplar 2

Cevap:

MERHAßALAR

Öncelikle önünde LGS SINAVI var. Artık paragraf ve kitap okumaya ağırlık verildi. Dil bilgisi vs. onlara da göz ucuyla bak. Ama hergün paragraftan en az 30 soru çöz. Vee bolca kitap oku.

Çünkü bütün sorular bunlar üstüne...

Bir de 7. sınıfta anlamadığın konulara ćalış 8. sınıfın temeli olduğu için.

Video,test vb. çöz.

Bunları yaparsan 350 puan garantidir....

8. sınıf konularına hazırlık yapmayı unutma ve istersen tonguçun 8.sınıf 1.dönem ve 2.dönem ayrı olarak konu anlatım kitapları var. Para açısından uygun yaklaşık 15-20 ₺ arası...

Kolay gelsin

Asla ve asla (ç)alıntı değildir

Cevap:

დ Merhabalar Dostum დ

8.sınıf nasıl ders çalışılmalı?

Sınav için matematik çalışırken yeni nesil sorular çözmek önemlidir fakat soru çözümü öncesinde konu çalışması yapılmalıdır. Konu anlatım kitapları ve videoları sayesinde konu çalışmak kolaylaşmıştır. Özel ders veya kurslar aracılığıyla konu çalışmak da mümkündür.

LGS Matematik Nasıl Çalışılır?

LGS’de adayların karşısına 20 adet matematik sorusu çıkmaktadır. Matematik sorularının sınav puanına katsayısı yüksektir. Çarpanlar ve katlar, kareköklü ifadeler, basit olayların olma olasılığı, veri analizi, üslü ifadeler, cebirsel ifadeler ve özdeşlikler, eşitsizlikler, üçgenler, eşlik ve benzerlik, doğrusal denklemler, geometrik cisimler ve dönüşüm geometrisi konularından oluşan LGS matematik çalışmaya erkenden başlanmalı, son zamana bırakılmamalıdır.

Ek Bilgi

  • LGS matematik çalışırken soru çözümüne geçmek için acele edilmemelidir.

Konu çalışmadan soru çözümüne geçen adaylar soruları yapamamaktadır. Bu da LGS matematik çalışma motivasyonunu düşürmektedir. Konu çalışıp kazanım kavrama testleri çözdükten sonra yeni nesil soru çözümüne geçmek gerekmektedir.

KØLÂY GƏLSÎN ẞÂŞÂRĪLÂR

#ØptîYølūndâ

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years