Soru: "Dünyayı dolaşınız duvarsız,edebiyatsız,yasasız,servetsiz kentler bulacaksınız.Fakat mabutsuz ve mabetsiz kent bulamayacaksınız".Bu sözden yola çıkarak aşağıdakilerden hangisine ulaşılabilir?A)İnsan düşünebilen bir varlıktır.B)İnanmak insan için bir ihtiyaçtır.C)Edebiyata ilgi duymayan kavimler de mevcuttur.D)İnsanlar yasalar gereği inanmak zorunda kalmıştır.LÜTFEN CEVAPLAR MISINIZ?

  • drugie-predmety

    Konu:

    DKAB
  • Yazar:

    birdie
  • Oluşturulma Zamanı:

    2 yıl önce

Cevaplar 2

Cevap:

Cevap:

cevap B şıkkıdır

Açıklama:

Mabud tanrı, mabet tapınak, ibadethane anlamlarına gelir. İnanmak insan için bir ihtiyaç olduğu için bu sözde, mabutsuz ve mabetsiz kent bulamayacaksınız denmiştir. umarım dogrudur

iyi derslerr en iyi seçersen sevinirimm

Cevap: ⭐MҽɾԋαႦα⭐

» Cevabımız B şıkkı olur. Çünkü;

  • "Dünyayı dolaşınız, duvarsız, edebiyatsız, yasasız, servetsiz kentler bulacaksınız. Fakat mabutsuz ve mabetsiz kent bulamayacaksınız." sözünde bize inanmanın insanoğlu için vazgeçilmez bir ihtiyaç olduğunu söylüyor. Dіnler yаyıldıklаrı уerlerde ibadеthanеlеrini de oluşturmuşlаrdır. İnѕаnlаrın yаşаdıklаrı şehirlerde ibadetlerini yerіne getіrmek, kendi dinlerinden inѕanlarla bіr araya gelebilmek için mabetler yaptırmışlarıdır.
  • O yüzden cevabımız B şıkkı olur.

Başarılar Dilerim...

#EskiOpti

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years